Valinta eroottisesta alusvaatteesta tai Kuinka elävöittää intiimiä elämää

Arkielämässä alusvaatteet suorittavat tärkeän hygieenisen roolin. On kuitenkin olemassa myös eroottisia alusvaatteita – erityisiä ja erityistilanteisiin. Ne eivät ole tavallisia naisten vaatekaapin esineitä, jotka suorittavat pelkästään utilitaarista toimintoa, vaan ainutlaatuisia tuotteita, jotka kykenevät sytyttämään kumppanin mielikuvituksen, jännittämään, herättämään halun, palauttamaan intohimon intiimiin elämään.

Jokaisen ihmisen keho on ainutlaatuinen ja kaunis itsessään, mutta olet varmasti samaa mieltä, että on miellyttävämpää saada lahja ihastuttavassa paketissa? Eroottisten alusvaatteiden kanssa on sama asia: oikein valittuna, ne kykenevät saamaan aikaan, että paitsi kumppanisi silmät hehkuvat halusta, myös lisäävät itseluottamustasi.

Eroottiset alusvaatteet: kenelle ja miksi?

Suunnittelijat kehittävät sekä naisten että miesten kokoelmia, ja molempien sukupuolten valikoima on äärimmäisen laaja. Naisille tarjotaan erilaisia kiusoittelevia ja houkuttelevia ”pikkujuttuja”. Myös miehet voivat ilahduttaa itseään ja kumppaniaan erityisillä alusvaatteilla. Tiukat, kirkkaan väriset bokserit tai vartalon muotoja korostava hihaton paita – tällaiset yksityiskohdat voivat tuoda uutta elämää seksuaalielämään. Millaisia eroottisia alusvaatteita on olemassa?

Naisille tulee antaa ensisijaisuus, joten aloitetaan naisten alusvaatteiden tyypeistä. Siispä:

Babydoll

Jos pidät itsesi tuntemisesta herkkänä nukkena, tämä tyyppi on ehdottomasti sinulle. Se on erittäin lyhyt mekko kevyestä kankaasta, jossa helma laskeutuu vapaasti rinnan alta.

Body, teddy, monokini

Tämä alusvaatetyyppi on kuin suljettu naisten uimapuku, jossa on haaraketju. Joskus voi kuitenkin kohdata malleja ilman tällaista ketjua, esimerkiksi haaraosan aukolla. Bodyt, teddyt ja monokinit voivat olla eri materiaaleista: herkkä verkkokangas, pehmeä trikoo, lateksi jne. Kannattaa täydentää eroottista vaatekaappiasi useammalla mallilla.

Korsetti

Tämä vanha keksintö on nykyään muuttunut houkuttelevaksi ja seksikkääksi asusteeksi. Vyötärön kiristysfunktio korseteissa ei ole enää pääosassa, ne ovat täysin turvallisia asusteita, jotka kykenevät korostamaan rintaasi ja vyötärösi kaaria vahingoittamatta terveyttäsi. Korsetit voivat olla koristeltu paljetein, pitsillä tai röyhelöillä.

Catsuit

”Kissanpuku” on erittäin houkutteleva alusvaatteen tyyppi. Yleensä se on vartalonmyötäinen asu: verkosta, pitsistä, guipuresta jne. On monenlaisia malleja, esimerkiksi avoimella rinnalla tai haara-alueella, sukkanauhojen imitaatiolla, avoimella selällä ja muilla.

Peignoir

Tyylikäs lyhyt yöpaita, yleensä ohuilla olkaimilla. Peignoireissa voi olla pehmeä pitsinen yläosa tai luukoristeinen yläosa vaahtomuovisilla lisäosilla. Peignoireja ommellaan kevyestä kankaasta – silkistä, satiinista, sifonkista jne.

Eroottiset alusvaatesetit

Tällaiset setit eroavat tavallisista runsaalla koristelulla, rakenteella, muotoilulla ja materiaaleilla. Alusvaatesetti voi olla valmistettu silkistä tai siinä voi olla avoin intiimialue tai epätavallinen leikkaus.

Sukat, sukkahousut, polvisukat, stay-upit

Myös sukkatuotteet voivat olla eroottisia. Ne voivat olla esimerkiksi sairaanhoitajan valkoiset sukat, joissa on kontrastina punaista pitsiä, tai koulutytön tiukat valkoiset polvisukat. Yleensä tällaiset asusteet on tarkoitettu täydentämään eroottista asua. Mutta mikään ei estä sinua, esimerkiksi, pukemasta alusvaatteiden alle vain tyylikkäitä sukkia ja yllättämään kumppaniasi tällaisella yllätyksellä.

Paljastavat alushousut

Tällaiset alushousut voivat olla täysin läpinäkyvää materiaalia, tarjota avoimen intiimipääsyn tai yksinkertaisesti olla epätavallista muotoilua.

Nyt katsotaan, mitä miehille tarjotaan:

Miesten stringit

Alusvaatteet, joiden takapuoli koostuu ohuesta narusta, jättäen pakarat paljaiksi. Tällaiset alusvaatteet voivat esimerkiksi sisältää kiusoittavan vetoketjun edessä tai näyttävän strassikoristelun.

Tiukat hihattomat paidat

Eroottiset hihattomat paidat voivat olla valmistettu verkkokankaasta tai muusta läpinäkyvästä materiaalista; niiden päätehtävä on korostaa miehen rintakehän miehekästä muotoa.

Harnessit

Miesten harnessit näyttävät brutaaleilta ja voivat hyvin täydentää eroottista asua.

Kuten näette, valikoima on uskomattoman laaja. On paljon valittavaa. Mutta miten ette erehtyisi tässä runsaudensarvessa ja ostaisitte sellaiset alusvaatteet, jotka varmasti sopivat teille?

Eroottisten alusvaatteiden valintakriteerit

Ensinnäkin, kiinnittäkää aina huomiota mukavuuteenne. Jos alusvaatteet hankaavat, painautuvat ihoon, tuntuvat epämiellyttäviltä iholla, älkää ostako niitä, sillä tällainen hankinta voi korkeintaan pilata mielialan.

Toiseksi, tutkikaa ehdottomasti vaatekokonne, jotta alusvaatteet varmasti istuvat mukavasti.

Kolmanneksi, kiinnittäkää huomiota materiaaleihin. Keinotekoisia ja halpoja kankaita on parempi välttää luonnonmukaisille tai synteettisille, mutta korkealaatuisille materiaaleille. Älkää säästelkö eroottisia alusvaatteita, sillä turvattomasta materiaalista valmistettu asuste voi maksaa teille paitsi hermoja, myös terveyttä.

Neljänneksi, älkää pakottako itseänne. Jos ette tunne oloanne mukavaksi kissanpuvussa, jossa on avoin intiimialue, ja tunnette olevanne siinä kuin keitetty peruna, valitkaa mieluum min pehmeä babydoll, joka jättää kumppanille tilaa mielikuvitukselle.

Eroottisen alusvaatteen valinnassa ei ole mitään monimutkaista tai pelottavaa, seuraamalla neuvojamme pystytte valitsemaan juuri sen mallin, joka sopii teille täydellisesti. Me puolestamme huolehdimme tärkeän asusteen nimettömästä ja nopeasta toimituksesta ehjänä ja turvallisesti.

Jätä kommentti