Mustikkaherkkujen sesonki alkaa olla käsillä! Valkosuklaa ja mustikka ovat kuin luotuja toisillen 🙂
400 g mustikoita
2 rkl fariinisokeria
Muru:
75 g kylmää voita kuutioituna
2 rkl fariinisokeria
1 tl kardemummaa
100 g valkosuklaata rouhittuna
1½ dl kaurahiutaleita
½ dl vehnäjauhoja
Tarjoiluun vaniljajäätelöä tai vaniljakastiketta
Pistä mustikat uunivuokaan ja sekoita fariinisokeri joukkoon. Mittaa murun aineet kulhoon. Nypi tai sekoita kunnes seos on murumaista. Levitä muruseos mustikoiden päälle. Paista uunissa 200 asteessa kunnes muru on kullanruskeaa, noin 25 minuuttia. Jäähdytä hetki. Tarjoa vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.
Veikkauksen kanavalla julkaistaan arkiston kätköihin kadonneita mainosfilmejä, juhlistetaan veikkausvaroin tuettuja kohteita sekä esitellään uusimmat pelit ja tapahtumat.
Tilaa kanava!
Tykkää Facebookissa:
Seuraa Twitterissä: