Miten tyttöä masturboidaan oikein

Miten tyttöä masturboidaan oikein – tällainen kysymys saattaa tuntua omituiselta, koska yleisesti uskotaan, että itsetyydytys on jotain itsestäänselvää. Kuitenkin monet naiset ja tytöt eivät ole koskaan saavuttaneet orgasmia itsetyydytyksestä tai seksistä kumppanin kanssa.

Orgasmin puuttuminen sukupuolielinten stimulaatiosta ei tarkoita, että tytössä olisi jotain vikaa. Usein ongelma piilee siinä, että neito ei tunne omaa kehoaan tai ei ole vielä löytänyt sitä itsetyydytystapaa, joka sopii juuri hänelle. Miten masturboida oikein – se on vaikea kysymys, mutta voimme auttaa vastauksen etsimisessä.

Toisinaan asiaa vaikeuttaa ankara kasvatus: aikuiset sanovat lapsuudesta lähtien, että masturbaatio on likaista ja alhaista puuhaa. Tällaiset puritaaniset asenteet voivat pahasti pilata tulevan seksielämän. Masturbaation tabu johtaa oman kehon tuntemattomuuteen, häpeän ja pelon tunteeseen, toisin sanoen negatiivisiin tunteisiin.

Orgasmiongelman voi ratkaista vain perusteellisella ja asteittaisella oman kehon tutkimisella. Masturbaatioon on varattava tunti tai puolitoista, ja lähestyttävä prosessia kiireettömästi. ”Orgasmin kesyttämisen” päätehtävä on löytää oma tehokas itsetyydytystekniikka.

Masturbaatioon valmistautuminen

Ennen kuin ryhdyt itse itsetyydytykseen, on hieman valmistauduttava. Luo sopiva tunnelma. Tätä varten on varattava masturbaatioon riittävästi aikaa – tunti tai puolitoista, jotka kuuluvat vain sinulle. On suositeltavaa valita ilta-aika, jotta ei tarvitse kiirehtiä mihinkään. Kokeile masturboida eri päivinä kuukautiskierron aikana, koska eri sukupuolihormonitasot vaikuttavat herkkyyteen.

Kuinka aloittaa:

 • Ota lämmin rentouttava suihku tai kylpy, kuuntele lempimusiikkiasi, voit myös juoda kuumaa teetä. Alkoholia on parempi välttää, koska se vaikuttaa sukupuolielinten herkkyyteen.
 • Valmistele etukäteen liukuvoide ja seksilelut (varmista, että ne ovat täysin ladattuja), jos aiot käyttää niitä. Emme suosittele pornografisten elokuvien käyttöä, koska ne voivat häiritä aistimuksista.
 • Nojaa omaan fantasiaasi ja muistoihisi, kaikki eroottiset unelmasi ovat nautinnon polttoainetta. Kuvittele eroottisia kohtauksia yksityiskohtaisesti, mielessäsi tapahtuvalla ei ole rajoja.
 • Hyväile itseäsi, kokeile koskettaa eri eroottisia alueita kehossasi: rintaa, vatsaa, reisiä, käsivarsia, kaulaa. Kokeile erilaisia vaikutuksia: silittelyä, kevyitä nipistyksiä ja läimäytyksiä.

Tärkeintä naisten masturbaatiossa

Yhteiskunnassa vallitsee edelleen virheellinen käsitys siitä, että nainen kykenee kokemaan 100500 erilaista orgasmia. Naisille on omistettu mitä erilaisimpia orgasmeja! Vaginaalisesta ja anaalisesta orgasmeista napa- ja varpaasorgasmeihin – jokaiselle jotakin.

Totuus kuitenkin on, että naisen orgasmi on ainoastaan klitoraalinen. Mutta sen saavuttaminen on mahdollista monin eri tavoin. Klitoris on melko suuri elin, mutta näkyvissä on vain sen pienin osa, jota kutsutaan terskaksi. Klitoriksen muu osa sijaitsee kehon sisällä, ikään kuin emättimen yläpuolella.
Klitoriksen stimulointitavat:

 • Ulkoisesti. Stimuloi klitoriksen terskaa, joka on hermopäätteiden keskittymä. Klitoriksen terskaa voi stimuloida seksileluilla tai sormilla hankauksella, kevyillä naputuksilla tai silittelyllä.
 • Stimuloi klitorista vaatteiden läpi, jos herkkyys on liian suuri.
 • Sisäisesti, tunkeutumalla. Sisäinen stimulointi voi myös kiihottaa klitorista, tarkemmin sen sisäistä osaa. Emätintä voi stimuloida sisäpuolelta sormilla tai vibraattorilla tai dildolla.
 • Intiimilihasten puristuksella. Monet tytöt voivat saavuttaa orgasmin pelkästään lantion ja/tai reisilihasten puristamisella. Tällaista orgasmia kutsutaan joskus myotoniseksi, ja sen voi kokea esimerkiksi urheillessa tai unessa.

Käytä liukuvoidetta masturbaation aikana. Silloin voit tyydyttää itsesi täysin.

Minkälaisia leluja voi käyttää masturbaatioon

Naisten masturbaatioon on olemassa valtava määrä leluja, jotka voivat tuoda uusia tuntemuksia intiimiin elämään. Seksilelut voivat auttaa saavuttamaan kauan odotetun orgasmin.

Ensinnäkin, kiinnitä huomiota imutehoisiin ja klitoriksen stimulaattoreihin. Nämä ovat ainutlaatuisia leluja, jotka vaikuttavat klitorikseen ilmavirtojen avulla. Imutehoinen stimulaattori näyttää pieneltä laitteelta, jossa on suutin. Suuttimessa on yksi tai kaksi kalvoa, joiden värähtelyt luovat suuttimessa pehmeitä, mutta voimakkaita ilmavirtoja, jotka hellästi ”lyövät” klitorista. Kosketuksettomaat stimulaattorit ovat paras vaihtoehto tytöille, jotka eivät ole koskaan saavuttaneet huippua yksin, koska tällaiset stimulaattorit vaikuttavat hyvin hienovaraisesti, mutta samalla intensiivisesti. Suosittelemme tutustumaan brändeihin Satisfyer, Womanizer, Lola Games ja Svakom.

Toiseksi, tutustu ehdottomasti vibraattoreiden osioon. Seksikaupasta voit valita minkä tahansa vibraattorin. Suosittelemme pysähtymään klitoriksen mini-vibraattoreiden, G-pistevibraattoreiden ja rabbit-vibraattoreiden kohdalla. Mini-vibraattoreita on kätevä ottaa mukaan matkoille, ne soveltuvat sekä klitoriksen stimulointiin että erogeenisten alueiden hierontaan. G-pistevibraattorit ovat yleensä kaarevia ja niiden päissä on lisäulokkeita, jotka on suunniteltu intensiiviseen G-pisteen stimulointiin. Rabbit-vibraattorit ovat paras valinta niille, jotka haluavat kehittää sisäistä herkkyyttään tai jopa saavuttaa squirt-orgasmin. Suosittelemme tutustumaan brändeihin: Satisfyer, We-Vibe, Svakom, Baile ja Lovense.

Masturbaatiolelua valitessa kannattaa ottaa huomioon sen materiaali, vesitiiviys, moottorien määrä ja toimintatilat. Lisäksi jotkut laitteet tarjoavat mahdollisuuden yhdistää ne älypuhelimeen erityisissä mobiilisovelluksissa.

Älä unohda myöskään liukuvoidetta. Masturbaatiossa lelujen kanssa on välttämätöntä käyttää liukuvoidetta. Useimmat aikuisten lelut ovat yhteensopivia vain vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa. Masturbaatiossa ilman leluja voit käyttää mitä tahansa itsellesi mukavaa liukuvoidetta, esimerkiksi silikonipohjaista, joka ei kuivu nopeasti ja liukuu hyvin, mutta saattaa jättää tahroja.

Masturbaatiossa voi käyttää myös kiihottavia liukuvoiteita, jotka lisäävät verenkiertoa sukuelimiin ja tehostavat herkkyyttä. Tällaiset tuotteet aiheuttavat yleensä pehmeän lämmön tai viileyden tunteen tai hellän kihelmöinnin-vibraation. Ihanteellisen kiihottavan geelin löydät brändeiltä Swiss Navy, System Jo, Intt ja Mai.

Itsetyydytyksen tekniikat

Jos olet varannut itsellesi muutaman tunnin illalla ja rentoutunut kunnolla, on aika aloittaa itse itsetyydytys. Monet tytöt löytävät itselleen ihanteellisen tyydytyksen tavan kokeilemalla ja erehdyksellä. Päätimme antaa sinulle pienen avaimen oman kehosi tutkimiseen keräämällä perusmenetelmiä naisten itsetyydytykseen. Voit valita niistä minkä tahansa, tai kokeilla kaikkia vuorotellen.

Voit leikkiä itsesi kanssa millä tahansa alla mainituista tavoista, pääasia on asennoitua nautinnon saamiseen prosessissa, eikä välttämättä saada jotain tulosta lopussa. Itsetyydytys ei ole urheilua eikä pakollista suorittamista. On tärkeää olla luovuttamatta, jos ensimmäisellä kerralla et saa orgasmia.

 1. Hankaaminen

Hankaaminen tai hierominen. Tämä on erikoinen seksuaalinen käytäntö, joka perustuu aktiiviseen hankaamiseen kumppaniin tai mihin tahansa pehmeään esineeseen. Puhumme nyt itsenäisestä hankaamisesta. Hankaamiseen tarvitset pehmeän tyynyn, sängyn, pöydän tai tuolin reunan, sohvan reunan. Jos harrastat hankaamista vaatteet päällä, voit tehdä sen ilman liukuvoidetta, mutta jos masturboit ilman vaatteita, on ehdottomasti käytettävä vesipohjaista liukuvoidetta klitorikselle välttääksesi vammat voimakkaasta hankauksesta. Ota mukava asento, helpoin tapa on puristaa tyyny tai peitto jalkojesi väliin. Näin voit lisäksi jännittää reisi- ja emättimen lihaksia, mikä voimistaa tuntemuksia.

 1. Klitoriksen terskan suora stimulointi sormilla

Tämä menetelmä ei sovi tytöille, joilla on erittäin herkkä klitoris, koska tällainen stimulaatio on hyvin intensiivistä. Tätä menetelmää varten on ehdottomasti käytettävä runsaasti liukuvoidetta. Ennen kuin siirryt klitoriksen terskaan, lämmittele kevyillä silityksillä erogeenisilla alueilla, fantasioiden ja hengittäen syvään. Silittää varovasti aluetta klitoriksen ympärillä, ja sen jälkeen voit aloittaa silitykset itse elimellä. Hellästi ja varovasti, voit tehdä sekä pyöriviä liikkeitä että liikkeitä ylös ja alas. Lisää vähitellen tahtia ja painetta.

 1. Vulvan hieronta ja klitoriksen hupun stimulointi

Tämä menetelmä sopii niille, joilla on erittäin korkea herkkyys, kun jopa kevyet kosketukset klitorikseen aiheuttavat epämiellyttäviä tuntemuksia. Ensinnäkin, keskity vulvaan: pienet ja isot häpyhuulet, emättimen eteinen. Silittä herkkiä kohtia eri intensiteetillä ja nopeudella. Toiseksi, käytä klitoriksen huppua, joka on pieni ihoalue, joka ikään kuin peittää klitoriksen yläpuolelta. Purista ja vieritä huppua varovasti, voit hieman työntää sitä klitoriksen päälle, hellästi hieroen sitä hupun läpi. Kolmanneksi, hiero klitoriksen ympärillä olevia alueita asettaen etusormi ja keskisormesi klitoriksen ympärille V-kirjaimen muotoon. Fantasioi ja hengitä syvään. Kokeile stimuloida itseäsi alusvaatteiden läpi aluksi.

 1. Masturbointi käyttäen imu-aaltostimulaattoria

Kerrotaan kahdesta pääasiallisesta tavasta naisten masturboinnissa käyttäen imu-aaltostimulaattoria. Ensimmäinen on sopiva tytöille, joilla on keskimääräinen tai matala herkkyys. Tarvitset itse stimulaattorin ja vesipohjaisen liukuvoiteen. Asetu mukavaan asentoon, voit joko pitää jalkasi yhdessä lisätäksesi intiimilihasten jännitystä tai pitää ne erillään. Voit tehostaa tuntemuksia levittämällä klitorikselle pisaran kiihottavaa liukuvoidetta. Aseta lelun suutin klitorikselle ja paina sitä kevyesti. Aloita ensimmäiseltä nopeudelta ja siirry vähitellen korkeampaan intensiteettiin. Kun tunnet orgasmin lähestyvän, poista lelu klitorikselta. Tällainen leikki mahdollistaa orgasmin viivästymisen, mikä tekee siitä intensiivisemmän ja kirkkaamman. Lelu voi olla mikä tahansa stimulaattori: edullisempi Satisfyer tai premium-luokan Womanizer.

Toinen tapa on suunniteltu erityisesti tytöille, joilla on erittäin korkea herkkyys. Tässä tapauksessa on parempi olla käyttämättä lisäkiihottavia liukuvoiteita. Menetelmän pääidea on stimuloida klitorista seksilelulla alusvaatteiden läpi. Aloita matalilta nopeuksilta, antaen itsellesi tottua kunkin stimulaatiotason vaikutuksiin.

Emättimen sisäinen stimulointi käyttäen lelua tai sormia

Tämä menetelmä on yksi suosituimmista, sillä useimmiten pornoelokuvissa naiset masturboivat juuri näin. Tunkeutumiseen tarvitset runsaasti liukuvoidetta. Sormilla masturboitaessa on parasta leikata pitkät kynnet ja pestä kädet huolellisesti. Aloita käyttämällä vain yhtä sormea, ja tunkeudu sisään vasta kun tunnet voimakasta kiihottumista ja rentoutumista. Tee pyöriviä liikkeitä ja helliä työntöjä. Yritä löytää G-piste: se on pieni kudoksen alue emättimen sisällä, jolla on hieman erilainen tekstuuria ja joka kohoaa hieman. Silitä G-pistettä, ikään kuin houkutellen sormellasi.

Lelulla voi myös stimuloida emätintä sisältä pyörivin ja työntöliikkein. Sisäiseen stimulointiin voi lisätä ulkoista, yhdistäen klitoriksen hyväilyt tunkeutumiseen.

Miten kehittää sisäistä herkkyyttä ja tehdä orgasmit kirkkaammiksi?

Voimakas orgasmi seksin ja itsetyydytyksen aikana saavutetaan ei vain kiihottumisen ja oikeiden toimien ansiosta. Myös intiimilihasten sävy on erittäin tärkeä. Orgasmi on käytännössä lihaksiston reaktio aivojen signaaleihin. Vahvat lantionpohjan lihakset takaavat, että huipentuma on voimakas ja syvä. Kegel-harjoitukset

Suosituin ja vuosien varrella testattu tapa vahvistaa lihaksia on Kegel-harjoitukset, jotka suoritetaan erityisten laitteiden kanssa. Laitteet ovat joko eri painoisia palloja ketjulla tai ilman, tai pieniä vibraattoreita, jotka voivat olla yhdistettyjä mobiilisovellukseen. Harjoittelu vaginaalisten pallojen kanssa on erittäin tehokasta. Monet naiset tuntevat edistystä jo kuukauden säännöllisten harjoitusten jälkeen: orgasmit vahvistuvat, tuntemukset tunkeutumisen aikana voimistuvat, ja kuukautiskivut vähenevät.

On erittäin tärkeää valita oikea laite harjoitteluun. Vaginaaliset pallot kannattaa valita silikonisista. Jos olet aloittelija, suosi malleja, joissa on erityinen ketju, joka pitää pallot yhdessä. Aluksi kannattaa käyttää suuria, mutta ei raskaita palloja. Vältä kivestä valmistettuja malleja, koska tämä materiaali on melko huokoinen ja kerää helposti mikrobeja.

Miten käyttää vaginaalisia palloja?

Pese ensin kätesi. Jos käytät uusia palloja ensimmäistä kertaa, pese nekin vedellä ja miedolla saippualla. Voitele pallot runsaalla vesipohjaisella liukuvoiteella. Sen jälkeen ne voidaan asettaa emättimeen ja aloittaa harjoitukset.

Pääsääntö on käyttää vain lantionpohjan lihaksia, välttäen vatsalihasten käyttöä. Kokeillaksesi tunnistaa intiimilihaksesi, yritä pysäyttää virtsaamisprosessi wc:ssä käydessäsi. Nämä ovat juuri niitä lihaksia, joita tulee käyttää harjoituksissa. Kiinnitä huomiota myös hengitykseesi, on tärkeää, että se on tasaista ja rytminen. Silloin harjoitukset tuottavat varmasti tulosta.

Siltatekniikka

Niille, jotka ovat jo saavuttaneet orgasmin ulkoisesta stimulaatiosta, on olemassa erityinen käytäntö, joka auttaa ”siirtämään” orgasmin klitoriksesta emättimen sisäosiin. Tämä on ajankohtaista niille, jotka haluavat kokea jotain uutta ja laajentaa nautinnon rajoja.

Siltatekniikkaan tarvitset rabbit-vibraattorin. Se on erityinen lelu, jossa on pääosa, jonka asetat emättimeen, ja pieni ”käpälä”, joka stimuloi klitorista.

Voitele rabbit-vibraattori runsaalla vesipohjaisella liukuvoiteella. Aseta se sisään, stimuloi sekä sisältä että ulkoa. Kun tunnet, että orgasmi on lähellä, lopeta ulkoinen stimulaatio. Näin voit kehittää sisäistä herkkyyttäsi. Harvat onnistuvat ensimmäisellä kerralla. Mutta jatkuva harjoittelu auttaa saavuttamaan tavoitteen.

Säännöllinen, harkittu itsetyydytys, Kegel-harjoitukset ja siltatekniikka ovat pääavaimet orgasmeihin ja aktiiviseen seksielämään. Älä rajoita itseäsi, on erittäin tärkeää tuntea oma kehosi ja reaktiosi, jolloin intiimielämäsi saa uusia värejä.

Jätä kommentti