Missä tavata tyttö Suomessa – vinkkejä

Tässä artikkelissa käymme läpi kaikki paikat, joissa voit tavata tytön Suomessa vakavaan suhteeseen! Ja myös vähemmän vakavia suhteita varten!

Kadulla

Se on kaikkein kliseisin, ja ehkä kaikkein epäajankohtaisin tapaamispaikka nykyään. Jos yrität pysäyttää tytön, joka on kiirehtimässä jonnekin, jotta voit jutella hänen kanssaan kymmenen minuuttia ja saada hänen puhelinnumeronsa, saatat kohdata töykeyttä. Kymmenen minuuttia on uskomaton ylellisyys Suomen aikataulussa! Muuten, stereotypia siitä, että miehen pitäisi olla peloton lähestyessään naisia kadulla, on peräisin neuvostoajalta. Siihen aikaan suomalaisten elämäntyyli oli paljon rauhallisempi ja informaatiotulva paljon pienempi, joten ihmiset olivat avoimempia. Tuolloin jopa ovelle koputtaminen tuntemattomalta ihmiseltä koettiin normaalina, mutta nykyään se on vakava yksityisyyden loukkaus. Nuori mies, joka lähestyy äkillisesti kadulla tutustuakseen (ja jumala varjelkoon, takaa), voi aiheuttaa pelkoa, aggressiota tai ärsytystä. Jos etsit paikkaa, missä tavata tyttö Suomessa, on olemassa tehokkaampia tapaamispaikkoja. Kadulle kannattaa mennä vain kahdessa tapauksessa: kun tyttö on niin mieleinen, että on parempi ottaa riski kuin katua tekemättä jäänyttä; ja kun tyttö antaa ymmärtää, että on valmis tutustumaan.

Pikadeitit

Missä tavata tyttö vakavaan suhteeseen? Pikadeiteillä. Pikadeiteistä on monia stereotypioita. Esimerkiksi, että miehen pitäisi valita monimutkaisempia tapoja tutustua. Taas, tämä stereotypia on menneisyydestä. 21. vuosisadalla, kun ihmiset ovat alkaneet suhtautua erittäin varovaisesti henkilökohtaiseen tilaansa, erityisten tapaamispaikkojen syntyminen on loogista. Ja se on myös mahdollisuus säästää aikaa ja energiaa, jotka on täysin omistettu työlle. Toinen stereotypia on, että pikadeiteille eivät tule kauniit tytöt, koska heihin tutustutaan joka tapauksessa kaikkialla. Ei ole totta, he tulevat, koska miehet ovat lopettaneet lähestymisen julkisilla paikoilla. Pikadeiteillä voit valita ikäryhmäsi, on olemassa ikäryhmiä sekä opiskelijoille että yli 50-vuotiaille aikuisille! Muutamassa tapaamisessa tapaat 50-200 tyttöä henkilökohtaisesti, joten voit muodostaa ensivaikutelman ja valita sopivan. Kutsut tytön treffeille vasta henkilökohtaisen tapaamisen jälkeen, joten ei tule epämiellyttäviä yllätyksiä, kuten treffisivustoilla. Päävaara on, että et ”jää koukkuun” loputtoman valinnan illuusioon, etkä tule pikadeittien vakioasiakkaaksi noin 5 vuodeksi.

Treffisivustot ja mobiilisovellukset

Treffisivustot ovat resurssi, jossa voit tavata naisen, ei nuoren tytön. Alle 30-vuotiaat tytöt ovat enemmän sovelluksissa. Sivustoilla ja sovelluksilla on suuri etu: ehdokkaiden valinta on valtava ja loputon. Haasteena on vain suunnistaa tässä valinnassa. Älä anna harhautua illuusioon, että treffisivusto on ilmainen tapa tavata ihmisiä. Naisille se on ilmaista, mutta ei miehille: kutsut tytön treffeille ravintolaan, vaikka et tiedä ennen henkilökohtaista tapaamista, pidätkö tytöstä. Ja silti ei kannata kirjoitella liian kauan, vaan on parempi soittaa mahdollisimman pian ja sopia henkilökohtainen tapaaminen. Sivustot, joissa voit tavata naisen: loveplanet, mamba, teamo, tabor, badoo. Sovellukset, joissa voit tavata tytön: Tinder, Badoo ja muut. Jokaisella sivustolla ja sovelluksella on oma erityispiirteensä ja yleisönsä. Kokeile useampaa löytääksesi, mikä sopii sinulle parhaiten.

Pure

Olemme erottaneet tämän sovelluksen omaksi kohdakseen, koska monet miehet ovat kiinnostuneita siitä, missä voi tavata tytön seksiä varten. Juuri täällä. Tässä sovelluksessa on tyttöjä, jotka ovat valmiita harrastamaan seksiä lähiaikoina. Jotkut haluavat ensin tavata kahvikupin ääressä, kun taas toiset saattavat tulla suoraan kotiisi. Mutta älä anna itsesi tulla harhautetuksi: pure-sovelluksessa toimii huijareita, jotka ensin huijaavat miehiä paljastuksiin ja sitten uhkaavat lähettää kirjeenvaihdon kaikille sosiaalisen median ystävillesi. Kukaan ei takaa täydellistä luottamuksellisuutta. Lisää tästä voit lukea tässä artikkelissa.

Konferenssit, liiketapahtumat, henkilökohtaisen kasvun koulutukset

Joihinkin tällaisiin tapahtumiin jotkut tytöt tulevat erityisesti tavatakseen menestyvän miehen. Voit lähestyä tyttöjä tutustumisen varjolla verkostoitumisen merkeissä. Selvitä, mitä tyttö tekee, miten voit olla hänelle hyödyksi, kerro mitä itse teet, ja vaihda yhteystietoja. Tyttö tuskin vastustaa tällaista vaivatonta tutustumista. Lisäksi, kaikki liiketapahtuman vieraat yleensä tuntevat kuuluvansa tiettyyn organisaatioon ja suhtautuvat luottavaisesti muihin osallistujiin. Henkilökohtaisen kasvun koulutuksissa järjestäjät tekevät kaiken puolestasi: yhdistävät sinut tiimeihin ja ehdottavat tehtävien suorittamista. Osallistujien välillä vallitsee erittäin korkea luottamuksen taso. Et tiedä, missä tavata tyttö vakavaan suhteeseen? Kokeile liiketapahtumia, siellä on paljon vakavia tyttöjä.

Keskustelukerhot, liikeaamiaiset, kirjakerhot

Nämä ovat tapahtumia, joissa voit tavata tytön, sillä tytöt tulevat tänne erityisesti kommunikoimaan. Ja tällaisissa paikoissa on yleensä enemmän tyttöjä kuin poikia. Voit löytää kerhon, jossa keskustellaan vakavasta kirjallisuudesta – siellä tapaat intellektuellin. Voit löytää kerhon, jossa keskustellaan kevyistä ajankohtaisista aiheista aamiaisen yhteydessä – siellä tapaat hauskan ja sosiaalisen tytön. Käy muutamissa tällaisissa tapahtumissa ja ole aktiivisempi: ehdottaa tytölle sosiaalisen median vaihtoa ei ole pelottavaa 😉

Tanssit

Paritanssikouluissa tyttöjen määrä ylittää edelleen poikien määrän. Erityisesti pehmeissä naisten tansseissa, kuten valssissa ja brasilialaisessa zukissa, poikia on vähemmän. ”Kuumilla” salsa- ja kizomba-tansseilla, päinvastoin, poikia on enemmän. Tanssitunnit ovat se paikka, jossa voit tavata tytön suhteisiin! Vaikka et pitäisikään tanssipartneristasi, tutustut tanssi-illoissa, joissa on jopa 100 ihmistä. Tai voit näyttää taitosi avoimilla tunneilla puistossa.

Jätä kommentti