loka 9, 2023
17 Views

Ihanaa! Dödspatrullen saapui Suomeen | Heikelä & Koskelo 23 minuuttia | 735

Written by
BitStarz

Minimi talletus

20 €


Bonukset

$1500 + 150 FS


Luokitus

PELLA NYT
Bingo

Minimi talletus

20 €


Bonukset

500 + FS


Luokitus

PELLA NYT
BitStarz

Minimi talletus

20 €


Bonukset

500 + FS


Luokitus

PELLA NYT

Comments to Ihanaa! Dödspatrullen saapui Suomeen | Heikelä & Koskelo 23 minuuttia | 735

 • Kumipaatteja myydään takaisin afrikkaan kun se on rantautunut jonnekin espanjaan, italiaan tai britanniaan.

  Ne Spektaattorit 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • Ostakaa vaan huumeita se on parasta kehitys apua

  Touko Ylinen 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • Luin jonkun jutun, jossa kerrottiin että salakuljettaja ei tule merelle kuin puoleen väliin matkaa. Hän antaa jollekulle ohjat ja neuvoo mihin suuntaan ajaa. Jollain toisella veneellä menee sitten itse takaisin lähtöpaikkaan. Voi olla että tällaisiin matkoihin ei käytetty kahta kumivenettä tai yleensä pientä venettä. Ehkä laittomat maahanmuuttajat pakattiin muutamaan kumiveneeseen merellä ja salakuljettaja häipyi itse isolla puuveneellä takaisin. Tämä ei ole uusi tarina. Olisiko pari vuotta sitten.

  Jorma Kovanen 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • Hienoa,että puhutte asiaa, ja tuotte uusia kulmia jutuille. 👍

  Kai Pietila 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • Tä kaikki on päättäjien syy ei tänne tulevien

  Dili 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • Aah, ihana maahanmuutto

  R K 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • Kai se ihan tilastollinen fakta on että suurimmalla osalla nuorista menee paremmin kuin ikinä ja tekee vähemmän rikoksia kuin ikinä mutta pieni osa nuorista sitten taas tekee huomattavasti enemmän rikoksia kuin nuoret yleensä ikinä tehneet.

  Tästä tulee Mieleen Meksiko jossa poliisi laski että vaikka pidätyksiä lisättäis 40%(joka on ihan helvetisti) niin murhaluvut nousisi silti viidessä vuodessä 8%. Siellä tultiin siihen tulokseen että lapset on se kohderyhmä johon pitäis pystyä vaikuttamaan ja saada se rekrytoinnin ketju katkeemaan kokonaan, ei sitä muuten pysäytä mitenkään. Ruotsissahan liittyy arviolta hieman yli tuhat lasta rikollisjengeihin vuosittain. Mutta Ruotsissa on esitetty hyvää jätkää ottamalla kaikki sisään kuka haluaa tulla mutta sit sysätään ne omiin naapurustoihin jotka ei oo juuri mitenkään kosketuksissa ruotsalaisen yhteiskunnan kanssa. Ei ihmekkään että homma levis vähä reisille.

  JJooN 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • Suomessa tämä ei ole niin iso ongelma, Ruotsissa homma alkoi jo 30 vuotta sitten. Ja sitten rakensivat Rinkebyt ja Hässelbyt. Rakensivat niin paljon asuntoja sinne.

  ကျွန်တော်က ဖင်လန်ကပါ။ 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • saatana että on kyllästyttävän huono ulosanti..

  MrJointti 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • Taponen hoitaa asian. Viisas mies kun on.

  Tapio 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • Nyt meillä on Ruotsin malli

  SicknessNfilth 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • Meritaksitoiminnalle, venesiirtolaisuudelle sun muulle ihmissalakuljetukselle tosiaan voisi tehdä jotain jos halua olisi.

  Ihan niin yksinkertaista se ei aina ole kuin tässä äijät esittävät; osa salakuljettajista ei ole tyhmiä. Varsinainen henkilökunta voipi lähteä haneen sieltä paatista paljon ennen kuin se saapuu perille. "Noni, mun kyyti tuli. Tonne päi vaa, pitäkää aurinko suunnilleen takavasemmalla, tunnin päästä vasemmalla ja sitten luotatte tuuriin. Ehditte ennen pimeetä ja tuolla on vielä yksi varakanisteri. Eiköhän se riitä. Jos kone piiputtaa ni melokaa. Ja asyyliahan osaa kaikki huutaa? Hyvä, onnea matkaan ja sommoro."

  Tonss Sedell 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • Samaa paskaa mitä se heidän mainostama ruumiinavaus ohjelma. Nämä ovat täysin pihalla siitä miten afrikkalaiset tulee Eurooppaan. Ei ole oikein vaivauduttu perehtymään tai valehdellaan tai ei aivot raksuta, kuten suomalaisella medialla yleensäkään. Ne "ihmissalakuljettajat" ovat lähinnä ihmisoikeusjärjestöjä, jotka hakevat omilla laivoillaan lähes esim. Syyrian rantavesiltä myöskin afrikkalaisia Italiaan ja Espanjaan jos eivät ehtineet itse tulla. Voitte itse varmistaa tämän seurailemalla julkista tietoa noilla alueilla reaaliaikaisesti pyörivistä laivoista. Italian ja Espanjan tai Kreikan rannikkovartiostot eivät tee mitään estääkseen, vaan paremminkin noukkivat kyytiin ja vievät maihin tai saattelevat aluksen EU -alueelle ja vaikka siirtolaiset "sirotellaan" Saksaan, eivät ne Saksaan pääosin jää, koska Schengen. Esimerkiksi EU tarjosi omia rajavartiojoukkoja Puolaan, kunnes puolalaiset tajusivat etteivät EU:n rajajoukot, jotka tulivat auttamaan, auttaneet puolalaisia pitämään laittomat siirtolaiset rajan toisella puolella -auttoivat siirtolaisia Puolan puolelle. Tämä johti siihen, että Puola näytti EU rajajoukoille ns. ovea. Jos te pellet perehtyisitte asioihin, niin ymmärtäisitte, ettei tällainen massasiirtolaisuus voi olla muuta kuin valtiotasoista järjestelyä. Sama koskee esimerkiksi Kreikan kautta tulleita viime vuosikymmen puolivälissä. Kyllä Balkanin maat saivat rajat kiinni helposti, lisäämällä sotilaita rajoille. Nyt Puola tekee samaa. Et sinä Venäjänkään puolelle tuosta rajalta marssi ja saa palkinnoksi laittomasta maahantulosta täyttä ylläpitoa ja oikeutta sosiaaliturvaamme. Mutta miten te voitte kuvitella, että pakolainen pääsee ihan omin pikku jaloin välimeren yli ja matkustelee junalipuilla suurissa joukoissa Saksaan asti ja sieltä jopa Ruotsin ja Tornion kautta Suomeen? Ison Beltin siltakin saatiin kiinni, kun Tanska vain päätti niin. Kyllähän tämä massamaahanmuutto on täysin keinotekoinen kriisi, kun näemme omin silmin kuinka pienet Balkanin maatkin saivat rajansa kiinni vain laittamalla rajaviranomaisten tueksi pataljoonan sotilaita, eikä ketään tarvinnut edes ampua. On meillä yksinkertaisia toimittajia.

  gof goffi 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • Vihdoinkin Suomeenkin tulee vähän monikulttuurista värinää. Millaistahan etnistä katuruokaa he tuovat mukanaan?

  Peurii 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • "…dödsskriker skrika jesus ¹/¹⁰lightest coffeeroast with milk

  esko kauppila 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • USA n mallia kohti on maata tavoite ohjatakin, niin kovat jengit kaduille on hyvä askel eteenpäin. Lisää vielä nuoria miehiä epämääräisistä oloista sekä tuet alemmas saadaan massaa tekemään 3 työtä ja ylempi keskiluokka pääsee herroiksi elämään.😊

  petskup4 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • JES! Vihdoin päästää kunnon gun fighteihin ku suurinosa suomalaisista jotain pilluja.

  Ohi meni 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • Indoeurooppalaiset vois lähteä mistä tulleet kauas etelään ja ottaa mustat ja arabit mukanaan..

  Vesa Rintamäki 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • Ruotsi on ihan perseestä

  Vesa Rintamäki 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • Hölmöt suomessa ei halua sulkea rajoja.

  Vesa Rintamäki 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • ratkaisut:
  – murhasta kuolemantuomio
  – alaikäisen murhasta kovennettu kuolemantuomio
  – väkivaltarikoksista pitkät vankeustuomiot
  – ei-perseileville kansalaisille sallitaan suojeluaseet

  Spörde Spyrdenstein 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • 3min kohdalla olisi konekiväärille töitä

  Spörde Spyrdenstein 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • Taponen on tyypillinen virkamies, joka haistelee tuulia. Näitä on virkakunta täynnä. Ohisalon ollessa sisäministerinä, Taponen laski yhteen yksi ynnä yksi…

  Mauri L 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • Suomi ajaa kiville taloudellisesti ja Ruotsi typerääkin typerämmällä sinisilmäisyydellä. Näin ikiaikainen sosialidemokratia tuhoaa kansakuntia!

  Mauri L 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • Tuolla Taposella tosiaan se pää ei taida sieltä berberistä ilmestyä niin vain

  dropdeadkatja 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • Kiitos jaksosta!
  2001 tapettu Ahmad shah Massoud varoitti jo ennen 9/11 iskuja länttä Osama Bin Ladenin ja Talibanin suunnitelmista levittäytyä länsimaihin.
  Hän kertoi miten ja miksi se tehdään.
  Nykyään voi sanoa, että suunnitelma on onnistunut!

  Ja A-studiossa ei tosiaan edes mainittu tekijöiden taustoja ja höpöhöpötutkija kertoi syyksi "länsimaalaisten keskiluokkaisten etuoikeuden"

  Rasisminvastainen ideologia (jota Osama&co. edisti) estää puhumasta asioista niiden oikeilla nimillä..
  Jos en olis menettänyt toivoani niin ihmettelisin miten Yle löytää näitä woke-ihmisiä aina vaan..

  esa riekki 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • Kun YK johtamat joukot tulee kaduille niin homma on paketissa. Ylikansalliset joukot, pankit ja firmat ei niitä maan lait koske, ja ihmisoikeudetkin on paperia.

  MusaFinderi 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • Nämä rikollisjengien verkostoinnit kestää kuukausia vaikka ois logistiikka polku jo valmiina, eli tästäkin on joku tiennyt jo pitkän aikaa ja mitään ei ole tehty.
  Kateltu vaan että "no, antaa poikain liikkua ihan vapaasti, tuskin ne mitään tekee", kuuluisat viimeiset sanat.
  Virkamiehet ja viranomaiset vastuuseen ja tutkintaan viran väärinkäytöksistä. Hommia ei ole hoidettu, työtä ei ole tehty, on vaan laiskoteltu ja nuristu.
  Jos ette halua hoitaa hommianne jotka teille on annettu, ni pistetään viralta ja semmoset sinne jotka tekee ja vähä kovemmalla kädellä.

  K Korhonen 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • Mitään muuta varmaa ei ole kuin verot ja viikatemies. Veroilla tuskin näitä jengejä saadaan kuriin, olisiko aika sitten viikatemiehelle?
  Koska puheet ei paljon paina, eikä teot enää tässä vaiheessa. Niiden aika meni sillon kun tämä alko nosta päätään 10 vuotta sitten. Silloin päätettiin vaieta ja olla tekemättä mitään.
  Joten pitäskö nyt niittää tämä kylvö pois. Kirjaimellisesti.

  K Korhonen 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • 5 minuuttia ehdin videoo katsoa kun tuli jo kysymys, mistä laivoista ne puhu?

  Mustis1 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • Helsingin suwakit alkaa saamaan nyt sitä mitä ovat tilanneet.

  Heikki Grönstrand 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • Nyt Foliohatut kireälle:
  1% palkkaa sopivasti jossain kohtaa 9% verikoiria joista suurin osa on näitä "etelänhedelmiä" ja joka tekee "poliittisia" vallankumouksia kuten briteissä jo nähtiin videolta. Näin saadaan 90% väestöstä totalitariaan ja silloin tämä eliitti saa lakeineen ja poikkeustiloineen suomen varannot ja vapauden kansalta ihan rauhassa. Pitää myös muistaa että tämä 1% +9% jengi ei ole kansalaisuuksiin sidonnaisia ja tähän 10% kuuluu niin myös suomalaisia kuin myös ulkomaan vahvistuksia.

  Ox io 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • MTV3 Rikospaikka ohjelmassa oli keskustelu osiossa Murharyhmä ja siinä nyt oli taas surkuttelua ja hymistelyä. Kytät vaatii lisää kotouttamista, yhteisöllisyyttä ja muuta skeidaa kun eihän se pikku ruskuais palleron vika ole kun gangtana on kivaa ja tuomiot pieniä. Viralta pois molemmat kytät ja varsinki tuo entinen kansanedustaja.

  666KÄRPÄSTÄ 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • *Rasismi' on varmaan se eka sana joka opetetaan, sillä saa niin hyvin omahyväisyyttä, opastamalla matuja ja syrjimällä kanssaihmisiä rasisteiksi, varsinkin poliittista mainetta ja kunniaa. – Ohisalo sisäministerinä teki lain että eipä saa mainita rikoksissa maahanmuutto taustaa.

  sinikka mustonen 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa
 • Suomessa EI OLE katujengejä! #ohisalo

  Mikko Ojala 9 lokakuun, 2023 3:43 pm Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *